Hai sa vorbim! +40722423125

Fotograf Botez Bucuresti

Portofoliu Fotografie de Botez

Botezul este unul dintre evenimentele cele mai importante din viata unui cuplu de parinti. Pentru a surprinde cele mai importante momente de la botezul celui mic, cat si de la petrecere va recomandam sa apelati la serviciile unui fotograf de botez profesionist.

In calitate de fotograf profesionist de botez, voi fi alaturi de dumneavoastra pentru a capta emotiile importante, cele mai bune momente de la biserica si de la petrecere. Pentru un fotograf de botez nu exista satisfactie mai insemnata ca aceea oferita de cuvintele de multumire ale parintilor ce au vazut fotografiile de botez cu care vor ramane toata viata.

Va recomandam serviciile noastre, deoarece noi folosim echipament foto profesional si dispunem de o experienta bogata in acest domeniu. De asemenea, dupa botez fiecare fotografie va fi editata cu mare atentie in programele noastre de editare foto.

Va invit sa priviti fotografiile disponibile in sectiunea portofoliu si va astept sa ma contactati daca doriti sa va fiu fotograf si sa surprind expresiile si emotiile evenimentului ce urmeaza sa se petreaca in viata familiei dumneavoastra.

Fotografiile de la botez sunt realizate cu echipamente foto profesionale, lumini de studio si obiective foto premium. Transportul este gratuit pe raza municipiului Bucuresti si imprejurimi.

Fotograf botez profesionist, cu experienta in fotografia de eveniment.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati pentru a discuta totul despre ziua evenimentului.

Ultimele Botezuri Fotografiate

Contact

Daca doresti sa afli disponibilitatea noastra pentru fotografia de botez poti scrie direct pe Whatsapp

(click pe numarul de telefon)

error:
×